Hoe stel ik OpenId Authenticatie in voor TwinField in LEA?

Ga naar LEA > Instellingen > Financiële instellingen > Twinfield > tabblad ‘Accounts’ Vervolgens klikt u op uw Twinfield Connectie en klikt u op de knop ‘Bewerken’.

Kijk goed welke gebruikersnaam er ingevuld staat, dit heeft u later nodig. Klik vervolgens bij de instelling ‘OpenID Authenticatie’ op de keuze ‘Ja’.

En klik hierna op de knop ‘Verbinden’

U ziet nu een inlogscherm van Twinfield, log in met de gegevens van Twinfield die u ook gebruikt in LEA.

Vervolgens opent zich een scherm met toegangsmogelijkheden die nodig zijn.

Laat alle vinkjes aan staan en klik op de knop ‘Yes, Allow’.

U keert nu terug naar LEA, klik als laatste nog op de knop ‘Opslaan’. U bent klaar.